App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer twee nieuwe spelers voor DUNO

Weer twee nieuwe spelers voor DUNO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Nadat vrijdag al bekend werd dat de makkelijk scorende aanvaller Jesse ter Beek van De Paasberg volgend seizoen bij DUNO speelt, maakte de eersteklasser uit Doorwerth met Hakan Yilmaz (FC Jeugd) en Emanuel Johnson (TEC) de namen van nog twee versterkingen bekend.

Van derdeklasser FC Jeugd komt de linksbenige verdediger Hakan Yilmaz naar DUNO. Yilmaz is 31 jaar en was onderdeel van het team van DTS Ede dat in 2012 kampioen werd en een jaar later in de Hoofdklasse speelde. De afgelopen seizoenen speelde de inwoner van Ede voor FC Jeugd, waar hij ook samenwerkte met DUNO-trainer Mohammed Mouhouti.

Emanuel Johnson is een 20-jarig talent die onder meer in de jeugdopleiding van Quick 1888 en Achilles’29 speelde en nu voor het tweede seizoen bij TEC speelt. De Nijmegenaar kan op meerdere posities uit de voeten en kiest met zijn vertrek van de Tielse tweede divisieclub naar de Doorwerthse eersteklasser voor speelminuten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |