App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Verrassende transfer van Mike Teeuw

Verrassende transfer van Mike Teeuw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Aanvallende middenvelder Mike Teeuw maakt na dit seizoen de overstap van AVW’66 naar FC Zutphen. Teeuw was jarenlang een sterkhouder bij de Westervoortse derdeklasser en kiest met zijn overgang naar de kersverse tweedeklasser uit Zutphen voor een nieuwe sportieve uitdaging. De in Brummen wonende nummer tien van AVW’66 is dit seizoen niet voor het eerst clubtopscorer.

Voor de competitiewedstrijd van AVW’66 tegen DVOV nam het bestuur van de club uit Westervoort afscheid van Mike Teeuw. De aanvallende middenvelder van de Westervoortse zaterdagclub scoorde in de laatste competitiewedstrijd voor AVW’66 zijn negende competitiegoal van dit seizoen en sluit zijn periode bij AVW’66 in de nacompetitie af. Dinsdagavond speelt AVW’66 in de eerste ronde van de nacompetitie thuis tegen WAVV.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |