App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer SV Leones per direct weg

Trainer SV Leones per direct weg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

André Cornelissen is per direct opgestapt als trainer van SV Leones. De eersteklasser uit Beneden-Leeuwen speelt maandag de laatste competitiewedstrijd thuis tegen De Bataven en moet zich als nummer tien van de eerste klasse D via de nacompetitie zien te handhaven. Assistent-trainer Thomas Tijssen neemt voorlopig de honneurs waar.

Op de website van SV Leones staat onderstaande toelichting:

Donderdagavond 25 mei heeft André Cornelissen zijn besluit kenbaar gemaakt om per direct te stoppen als hoofdtrainer van sv-Leones. Sv-Leones betreurt zijn besluit, maar respecteert deze en heeft assistent-trainer Thomas Tijssen bereid gevonden de leiding van het team op zich te nemen. Leones kijkt terug op een fijne samenwerking met André Cornelissen en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.

Zondag wacht de laatste competitiewedstrijd tegen De Bataven in Beneden-Leeuwen. Op donderdag 8 juni speelt Leones de eerste wedstrijd in promotie-degradatiepoule om ook het komende seizoen in de eerste klasse te blijven. We gaan er alles aan doen om ook volgend jaar in de eerste klasse te blijven voetballen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |