App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DUNO verlengt met trainer

DUNO verlengt met trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Mohammed Mouhouti is ook volgend seizoen trainer van DUNO. De ervaren en fanatieke trainer uit Arnhem begon halverwege maart in Doorwerth toen de club in degradatiegevaar verkeerde als opvolger van Martijn Bartels. Na een sterke reeks van vier overwinningen op rij staat DUNO inmiddels op de vijfde positie in de zuidelijke eerste klasse D.

Mohammed Mouhouti speelde in de jeugd als controlerende middenvelder bij Vitesse en Go Ahead Eagles en voetbalde bij De Graafschap en Heracles voordat hij zijn voetbalcarrière in Australië bij Perth Glory vervolgde. Als trainer was de Arnhemmer onder meer werkzaam bij Heracles, Babberich, Jonge Kracht, Veluwezoom en FC Jeugd.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |