Home Achterhoek 3E: AVW’66 en Be Quick Z naar nacompetitie

3E: AVW’66 en Be Quick Z naar nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de laatste speeldag van de derde klasse E hebben AVW’66 en Be Quick Zutphen zich voor de nacompetitie geplaatst. AVW’66 won in Velp met 0-3 van hekkensluiter DVOV en eindigt op de derde plaats. Be Quick Zutphen versloeg VIOS Vaassen met 0-1 en won de tweede periodetitel, mede omdat SV Twello in de laatste competitiewedstrijd tegen Sportclub Eefde twee punten verloor: 3-3. Oene grijpt na de 1-6 nederlaag tegen kampioen FC Zutphen overal naast.

Onderin vergezelt Sportclub Teuge Eerbeekse Boys en Oeken in de nacompetitie. Teuge kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 remise tegen Eerbeekse Boys. Sportclub Brummen en VIOS V eindigen net boven de streep.

Kampioen: FC Zutphen
Nacompetitie voor promotie: SV Twello, AVW’66, Be Quick Zutphen
Nacompetitie voor handhaving: Sportclub Teuge, Eerbeekse Boys, Oeken
Degradatie: Sportclub Eefde, DVOV

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |