Home Laatste Nieuws Stuntploeg VV Tricht onderweg naar de nacompetitie

Stuntploeg VV Tricht onderweg naar de nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Van te voren was VV Tricht degradatiekandidaat en had de dorpsclub getekend voor een achtste positie in de eindstand van de zuidelijke tweede klasse H. Op de laatste speeldag staat VV Tricht echter vierde en heeft de stuntploeg van trainer Jacob van Zanten twee kansen op de nacompetitie. 

Met 75 gescoorde doelpunten, overwinningen op kampioen Papendrecht en de nummer twee GJS en grote zeges als 6-0, 8-1, 2-7, 1-5 en 6-1 zijn de wedstrijden van VV Tricht een garantie voor spektakel. Kan VV Tricht het droomseizoen extra cachet geven door op de laatste speeldag ook nog de uitwedstrijd tegen GJS te winnen?

VV Tricht heeft twee kansen op de nacompetitie: via de derde periodetitel en als nummer vier van de stand. Om de derde periodetitel te winnen, is een gelijk of beter resultaat dan GRC’14 voldoende. GRC’14 is al geplaatst voor de nacompetitie en speelt de derby tegen Woudrichem, Tricht speelt uit tegen GJS- dat ook al geplaatst is voor de nacompetitie.

Mocht de derde periodetitel naar GRC’14 gaan, kan Tricht ook als de nummer vier van de eindstand naar de nacompetitie. VV Streefkerk heeft een achterstand van twee punten en een veel minder doelsaldo, een remise is voor Tricht dus sowieso voldoende. Bij een nederlaag van Tricht gaat het derde nacompetitieticket naar VV Streefkerk wanneer die de uitwedstrijd tegen VV Heukelum winnen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |