App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sterkhouder blijft bij csv Apeldoorn

Sterkhouder blijft bij csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jeremy Jonker speelt ook volgend seizoen bij csv Apeldoorn. De 27-jarige sterkhouder kwam in de zomer van 2022 na een periode bij SC Genemuiden en DVS’33 terug in Apeldoorn en is als centrale verdediger van grote waarde voor het team van trainer Jan Kromkamp. In twee periodes staat de teller voor Jonker tot op heden op 141 officiële duels voor de roodgele hoofdmacht. De inwoner van Teuge scoorde dit seizoen tweemaal.

In de strijd om handhaving in de Vierde divisie b speelt csv Apeldoorn zaterdag in en tegen Buitenpost een cruciaal duel. Afhankelijk van het resultaat en de uitslagen op de andere velden kan csv Apeldoorn nog rechtstreeks handhaven, de nacompetitie moeten spelen en rechtstreeks degraderen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |