Home Arnhem Divisiemiddenvelder voor VV Bennekom

Divisiemiddenvelder voor VV Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Bennekom heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Emre Gürcüoglu. De 24-jarige middenvelder uit Tiel speelt dit seizoen in de Derde divisie zondag bij Blauw Geel’38. In Veghel moet de middenvelder met de fijne trap het vooral met invalbeurten doen.

Gürcüoglu speelde bij RKTVC in Tiel waarna hij gescout werd door FC Dordrecht. Nadat een doorbraak in Dordrecht uitbleef, probeerde de middenvelder in Turkije door te breken om in 2018 terug te keren in Tiel bij TEC. De afgelopen drie seizoenen voetbalde Gürcüoglu bij DUNO, Unitas Gorinchem en Blauw Geel’38.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl