Home Arnhem Arnhemse topscorer naar DUNO

Arnhemse topscorer naar DUNO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jesse ter Beek gaat volgend seizoen zijn doelpunten op een hoger niveau proberen te maken. De 26-jarige topscorer van De Paasberg speelt komend seizoen bij eersteklasser DUNO. Ter Beek speelde in het verleden onder meer voor ESA en SC Rijnland en maakte in 2019 de overstap naar De Paasberg. Bij de Arnhemse vierdeklasser is Ter Beek een garantie voor doelpunten, zo werd hij met 35 goals vorig seizoen topscorer van Arnhem. Dit seizoen staat de teller in de competitie op 27. De Paasberg heeft zich als nummer twee van de vierde klasse B geplaatst voor de nacompetitie en speelt volgende week zaterdag in de nacompetitie tegen Alverna.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |