Home Arnhem Vijf aanwinsten voor ASV Zuid Arnhem

Vijf aanwinsten voor ASV Zuid Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

ASV Zuid Arnhem is druk bezig om de selectie voor volgend seizoen te versterken. De Arnhemse zaterdagclub van trainer Giovanni Zweers komt volgend seizoen in de vijfde klasse uit en maakt de komst van vijf verschillende aanwinsten bekend. Vier van de vijf spelers voetballen dit seizoen bij buurman Arnhemse Boys in de talentvolle onder 19.

Mick van Amersvoort (Arnhemse Boys), Chester van Veen (Arnhemse Boys), Kevin Lo Si Sen (AVW’66), Terence van de Pol (Arnhemse Boys) en Nigel Zweers (Arnhemse Boys) spelen volgend seizoen op Sportpark Drielse Dijk.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl