Home Arnhem 2C: Veensche Boys en Lunteren in gevecht om periodetitel

2C: Veensche Boys en Lunteren in gevecht om periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de westelijke tweede klasse C zijn drie van de vier prijzen verdeeld: Woudenberg werd glorieus kampioen en Valleivogels en De Merino’s hebben zich als periodekampioen voor de nacompetitie geplaatst. De strijd om het derde nacompetitieticket gaat tussen Veensche Boys en VV Lunteren.

1. Woudenberg 25.64
2. Valleivogels 25.53
3. Veensche Boys 25.48 (+43)
4. VV Lunteren 25.46 (+19)
5. VV Dieren 25.40
6. De Merino’s 25.38

Gezien het veel betere doelsaldo plaatst cupfighter Veensche Boys zich als nummer drie voor de nacompetitie wanneer het zaterdag op de laatste speeldag thuis tegen CJVV minimaal gelijkspeelt. CJVV is de nummer acht en lijkt veilig. Alleen bij een nederlaag van Veensche Boys kan Lunteren profiteren, dan moet wel het uitduel bij VV Dieren gewonnen worden.

Op dinsdag 30 mei start de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse met een wedstrijd tussen de laagst geklasseerde periodekampioen van de tweede klasse C: Veensche Boys of Lunteren speelt dan dus thuis tegen De Merino’s. De winnaar speelt op 3 juni in de kwartfinale uit tegen de nummer tien van de eerste klasse A, dat is op dit moment FC De Bilt. Valleivogels stroomt op 3 juni in met een thuiswedstrijd tegen een periodekampioen van de tweede klasse B.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl