Home Laatste Nieuws VV Nunspeet strikt aanvaller

VV Nunspeet strikt aanvaller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mustafa Kalkan speelt volgend seizoen bij VV Nunspeet. De 25-jarige aanvaller uit Harderwijk maakt de overstap van tweedeklasser FC Horst. De snelle en behendige Kalkan speelde in de jeugd van VVOG om via Zwart Wit’63 en vv Hierden vorig seizoen naar FC Horst te gaan. Na een seizoen bij tweedeklasser FC Horst maakt Kalkan de overstap naar VV Nunspeet.

Het is nog onzeker of VV Nunspeet volgend seizoen in de eerste of tweede klasse speelt. Zaterdag moet Nunspeet in de thuiswedstrijd tegen directe concurrent HBOK minimaal een punt halen om niet rechtstreeks te degraderen. Bij een goed resultaat speelt de ploeg van trainer Werner Pluim in de nacompetitie voor handhaving in de eerste klasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl