Home Laatste Nieuws Trainer Schreuder vertrekt bij SDV Barneveld

Trainer Schreuder vertrekt bij SDV Barneveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na drie seizoenen stopt Bart Schreuder als trainer van SDV Barneveld. De 39-jarige trainer vertrekt na drie jaar bij de club uit de Vierde divisie om samen met zijn broer Alfred Schreuder volgend seizoen een buitenlandse club te trainen.

Na een periode bij Otterlo, Lunteren en Montfoort’19 begon Bart Schreuder in 2020 als trainer van SDV Barneveld. Vorig seizoen promoveerde SDVB via de nacompetitie uit de eerste klasse en dit seizoen handhaaft de club uit Barneveld zich knap in de Vierde divisie ondanks een moeizame eerste competitiehelft. SDVB staat elfde in de Vierde divisie B.

Zaterdag neemt Schreuder na de laatste competitiewedstrijd tegen HZVV op Sportpark Norschoten afscheid van SDVB. De divisieclub uit Barneveld is de zoektocht naar een nieuwe trainer inmiddels gestart.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |