Home Laatste Nieuws Nieuwe spits voor zaterdagteam Quick 1888

Nieuwe spits voor zaterdagteam Quick 1888

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Enes Öztürk keert komend seizoen terug bij Quick 1888. De spits gaat bij de Nijmeegse club in het zaterdagteam spelen dat uit gaat komen in de vijfde klasse. De aanvaller speelde in de jeugd al bij Quick 1888 en vervolgde zijn voetballoopbaan daarna via SCE en Waalstad bij Eendracht’30 in Mook.

Eerder werd al bekend dat Timo Matthijs (HDS), Diego van Landeghem (Quick 1888 zondag 2), Stan van Duuren (SCE), Luc te Braake (DIO’30) en Jelle van Raaij (Beuningse Boys) komend seizoen de selectie van het zaterdagteam van Quick 1888 gaan versterken.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |