Home Achterhoek Defensieve versterking voor VIOD

Defensieve versterking voor VIOD

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Julian Bril keert volgend seizoen terug bij derdeklasser VIOD. De 25-jarige centrale verdediger is bezig aan zijn tweede en laatste seizoen bij competitiegenoot SML en maakt komend seizoen weer zijn opwachting op Sportpark Dichteren. Bril maakte op 17-jarige leeftijd al zijn debuut bij de zondagclub uit Doetinchem en kwam in zes seizoenen tot 96 officiële wedstrijden voor de hoofdmacht van VIOD.

Na Mike Severs en Jorn Eijkelkamp van SC Silvolde is Julian Bril de derde speler die volgend seizoen terugkeert bij VIOD. VIOD heeft zich geplaatst voor de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse.

Op de website van VIOD geeft trainer Rudi Vonk een toelichting: “Met Mike Severs, Jorn Eijkelkamp en nu ook Julian Bril keren drie echte VIOD-mannen terug op het oude nest. Julian maakt een zeer gemotiveerde indruk om komend seizoen weer bij VIOD te voetballen. Na een zware blessure twee jaar geleden, hoopt hij zijn fitheid van weleer terug te krijgen en weer van betekenis te kunnen zijn voor ons”.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl