Home Laatste Nieuws Twee nieuwe spelers voor DVOL

Twee nieuwe spelers voor DVOL

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser DVOL heeft de selectie voor volgend seizoen met twee spelers versterkt. Trainer Thijs Hendriks van de derdeklasser uit Lent kan volgend seizoen beschikken over Pieter Reussing en Yaya Camara.

De in Nijmegen woonachtige Pieter Reussing is de vijfde speler in korte tijd die de overstap van vijfdeklasser FC Kunde naar DVOL maakt en is een aanvaller. Camara keert na drie seizoenen bij Achilles’29 terug op Sportpark Vossenpels. De 23-jarige verdedigende middenvelder speelde voor zijn eerste periode bij DVOL in de jeugd van Bennekom.

DVOL is de huidige nummer zes van de derde klasse C en sluit maandag het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen subtopper RKSV Driel.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |