Home Achterhoek Drie versterkingen voor Sportclub Groessen

Drie versterkingen voor Sportclub Groessen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roelofs

De hoofdmacht van Sportclub Groessen krijgt komend seizoen versterking van Nino Nijland, Tristan Egging en Lars Egging. De formatie van trainer Marco van Eekeren heeft zich als de nummer twee van de vierde klasse D geplaatst voor de halve finale van de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.

Nino Nijland is een 26-jarige linksbenige middenvelder die nu bij DCS speelt, de broertjes Lars en Tristan Egging spelen dit seizoen bij Groessen in het tweede zaterdagteam. Lars Egging is een doelman die afgelopen zondag al de nul hield in de topper tegen kampioen GSV’38, Tristan Egging is een verdedigende middenvelder.

Groessen neemt na dit seizoen afscheid van middenvelder Emir Sulejmani (SC Doesburg) en routinier Rick Goorman (stopt).

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl