Home Laatste Nieuws Al zeven aanwinsten voor kampioen VV Batavia

Al zeven aanwinsten voor kampioen VV Batavia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Afgelopen zondag werd VV Batavia op doelsaldo kampioen van de vijfde klasse D, de ambitieuze club uit Batenburg was al druk bezig op de transfermarkt om de selectie een volgende kwaliteitsimpuls te geven. Inmiddels hebben al zeven spelers toegezegd om volgend seizoen op Sportpark De Hoppenhof de thuiswedstrijd te spelen.

Trainer Niek Nelissen kan volgend seizoen beschikken over Stan de Kleijn (Woezik), Kai Janmaat (vv ’t Vliegdorp), Rick van Eijk (Brakkenstein), Tariq Piroe, doelman Jaap Omvlee (DIO’30), Mark van den Boogaard (Brakkenstein) en Ike Sombeek (Oranje Blauw).

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |