Home Achterhoek Talentvolle middenvelder naar SC Doesburg

Talentvolle middenvelder naar SC Doesburg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De talentvolle middenvelder Emir Sulejmani komt komend seizoen Sportclub Doesburg versterken. De 21-jarige Duivenaar speelde in het verleden voor DVV en is dit seizoen een belangrijke kracht op het middenveld van Sportclub Groessen. De sierlijke middenvelder was dit seizoen zevenmaal trefzeker voor de nummer twee van de vierde klasse D.

Na een moeizame competitiestart kende Sportclub Doesburg een uitstekende tweede competitiehelft en was onder aanvoering van trainer Rick Bosch zelfs nog even in de race voor een periodetitel. Uiteindelijk eindigde SC Doesburg op de zevende positie in de middenmoot van de vierde klasse D.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |