Home Arnhem Kaarten onderin de derde klasse C geschud

Kaarten onderin de derde klasse C geschud

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Nadat al eerder bekend was dat HAVO als de hekkensluiter uit de derde klasse C zou degraderen, zijn met FC Jeugd en DSZ nu ook de twee andere degradanten bekend. Blauw Wit, Angeren en Rood Wit zullen via de nacompetitie degradatie naar de vierde klasse moeten voorkomen. 

In de strijd om de onderste plaatsen boekte GVA een cruciale zege door in Nijmegen met 0-5 af te rekenen met Blauw Wit en de ploegen vanaf de negende plek op onoverbrugbare afstand te zetten. Rood Wit verloor in Groesbeek met 1-4 van Quick 1888 en speelt nu ook nacompetitie. Angeren won overtuigend met 0-6 van DSZ en dompelde de ploeg uit Boven-Leeuwen in rauw: na de promotie van vorig seizoen volgt direct een degradatie.

FC Jeugd kwam op Sportpark Hoekelumse Eng niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen DVOL, waardoor de formatie uit Ede voor het tweede achtereenvolgende seizoen degradeert.

Stand onderin 3C (9-11 nacompetitie, 12-14 degradatie):
8. GVA 23.35
9. Rood Wit 23.29
10. Angeren 23.28
11. Blauw Wit 23.27
12. DSZ 23.23
13. FC Jeugd 23.21
14. HAVO 23.10

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |