Home Arnhem Kampioen MASV van vijfde klasse naar Vierde divisie

Kampioen MASV van vijfde klasse naar Vierde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dankzij een 2-1 overwinning op SV Leones is MASV kampioen van de eerste klasse D geworden. Het was al een paar weken niet meer de vraag of de Arnhemse koploper kampioen zou worden, maar wanneer het kampioensfeest zou losbarsten.

MASV speelde in het seizoen 2015/16 nog in de vijfde kelderklasse met tegenstanders als Elsweide, Arnhemia en De Paasberg en zal na vijf promoties volgend seizoen in de landelijke Vierde divisie uitkomen. De ploeg van succestrainer Dennis van Beukering was op Sportpark Malburgen West met 2-1 te sterk voor Leones dankzij twee doelpunten van topscorer Youri Roseboom.

MASV heeft na 23 wedstrijden niet alleen een voorsprong van zes punten op achtervolger De Bataven maar ook de meeste goals gescoord en het beste doelsaldo.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl