Home Laatste Nieuws 4D: SV ’t Harde op laatste speeldag kampioen

4D: SV ’t Harde op laatste speeldag kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: vv SEH

SV ’t Harde is dankzij een ijzersterke eindsprint kampioen geworden van de vierde klasse D. Zaterdag werd op Sportpark Schenk de kampioenswedstrijd tegen Noord Veluwe Boys met 2-0 gewonnen dankzij goals van Pascal van Hulsteijn voor rust en Quinten Turubassa in de tweede helft. Apeldoornse Boys, VEVO en WZC Wapenveld gaan in de nacompetitie spelen.

Opvallend is dat ’t Harde kampioen is geworden zonder een periodetitel te winnen, de formatie van trainer René van ’t Goor was de meest stabiele ploeg in een spannende competitie waar de niveauverschillen tussen de eerste acht clubs beperkt waren en periodekampioen De Veluwse Boys en Hulshorst zelfs degraderen naar de vijfde klasse.

SV ’t Harde verloor geen punten tegen de onderste vier clubs en wist daarmee de mindere resultaten tegen directe concurrenten Apeldoornse Boys en VEVO te compenseren. Bovendien werden uit de laatste vijf duels dertien punten gehaald.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl