Home Achterhoek 4D: Laatste beslissingen gevallen

4D: Laatste beslissingen gevallen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de strijd om de belangrijke tweede plaats hebben Sportclub Groessen, Angerlo Vooruit en SC Rijnland geen fout gemaakt. De drie nacompetitiedeelnemers wonnen hun laatste competitiewedstrijd en kunnen vol vertrouwen de nacompetitie in. Groessen versloeg kampioen GSV’38 met 1-0 en is als de nummer twee van de ranglijst de eerste ronde van de nacompetitie vrij.

Groessen won op Sportpark Heggeakkers met 1-0 van kampioen GSV’38 door de winnende goal van Sjoerd Verlangen, invaldoelman Lars Egging groeide uit tot uitblinker. Angerlo Vooruit won in Loil met 0-5 van de hekkensluiter en eindigt als derde, op doelsaldo voor SC Rijnland. De promovendus uit Tolkamer eindigde met een 2-1 overwinning op vv Montferland. Sprinkhanen werd vijfde door een 0-3 zege in en tegen Loo.

Nadat SV Loil al was gedegradeerd is ’t Peeske na vv Montferland en Loo de derde nacompetitiedeelnemer die moet vrezen voor degradatie naar de vijfde klasse. De derby tussen ’t Peeske en Kilder eindigde in 2-2 waardoor de club uit Beek achtste blijft.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl