Home Arnhem VV Scherpenzeel terechte kampioen na spannende topper

VV Scherpenzeel terechte kampioen na spannende topper

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Scherpenzeel

VV Scherpenzeel keert na een seizoen in de eerste klasse weer terug in de Vierde divisie. Het kampioenschap is voor de ploeg van trainer Koen Janssen een terechte bekroning van een geweldig seizoen waarin de cocktail van ervaring, scorend vermogen en defensieve stabiliteit voor een uniek jaar zorgde. 

De topper tegen concurrent LRC in Leerdam was de tweede topper binnen drie dagen voor het sterrenensemble van Scherpenzeel. Na de verloren bekerfinale tegen VV Eemdijk op Hemelvaartsdag kreeg het duel in Leerdam ondanks de 0-0 eindstand wel een happy eind voor Scherpenzeel. Met een voorsprong van vijf punten is Scherpenzeel niet meer te achterhalen en kampioen van de eerste klasse D. LRC Leerdam, DTS Ede en DZC’68 gaan in de nacompetitie proberen Scherpenzeel te volgen naar de Vierde divisie.

Het wordt interessant om te zien of Scherpenzeel zich met de nodige versterkingen komend seizoen wel kan handhaven op landelijk niveau. Wel zullen de vertrekkende sterkhouders Arwin van Soest en Soufiane Laghmouchi gemist gaan worden. Door de opgedane ervaring in combinatie met de invoering van weekendvoetbal in de Vierde divisie mag ook komend seizoen wel het een en ander van de blauwe kampioen uit Scherpenzeel verwacht worden.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl