Home Achterhoek 4D: Strijd om de tweede plek zondag nog spannend

4D: Strijd om de tweede plek zondag nog spannend

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roelofs

Zondag staat de laatste speeldag in de vierde klasse D op het programma. Achter kampioen GSV’38 strijden Sportclub Groessen, Angerlo Vooruit en SC Rijnland om de tweede plek en het meest gunstige nacompetitieticket.

Stand aan kop:
1. GSV’38 19.39
2. Groessen 19.35 (+6)
3. Angerlo Vooruit 19.34 (+17)
4. SC Rijnland 19.34 (+17)
5. SV Kilder 19.30

Programma zondag:
Groessen-GSV’38
Loil- Angerlo Vooruit
SC Rijnland- vv Montferland

Sportclub Groessen heeft een even simpele als lastige opdracht: kampioen GSV’38 verslaan. In dat geval wordt de club van trainer Marco van Eekeren tweede en is het de eerste ronde van de nacompetitie op 4 juni vrij. Bij puntenverlies van Groessen wordt het waarschijnlijk vierde en gaat de strijd om plek twee tussen Angerlo Vooruit en SC Rijnland die allebei een relatief makkelijke wedstrijd hebben en momenteel een gelijk doelsaldo hebben.

De nummer drie van de competitie speelt op 4 juni in de nacompetitie een uitwedstrijd tegen de nummer 11 van de derde klasse B (nu Gendringen), de nummer vier van de ranglijst speelt in de eerste ronde van de nacompetitie op 4 juni een uitwedstrijd tegen de nummer 10 van de derde klasse B (op dit moment Concordia Wehl).

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |