Home Arnhem 4B: Excelsior Zetten en FC Lienden naar nacompetitie

4B: Excelsior Zetten en FC Lienden naar nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Paasberg heeft dankzij een 4-5 overwinning op Dodewaard de tweede periodetitel van de vierde klasse B veroverd. Excelsior Zetten speelde na een 2-0 voorsprong met rust in eigen huis met 2-2 gelijk tegen SDOO en plaatst zich als de nummer drie van de competitie voor de nacompetitie. FC Lienden was op De Abdijhof met 5-1 te sterk voor SVHA en doet als vervangende periodekampioen ook mee aan de nacompetitie.

Kampioen DFS sloot het seizoen af met een 4-1 overwinning op Kesteren, dat zonder prijzen op de vijfde plaats eindigt. Uchta won de thuiswedstrijd tegen Zuid Arnhem met 2-0 en eindigt hierdoor op de tiende en voorlaatste positie.

Eindstand 4B (20 wedstrijden):
1. DFS 47
2. De Paasberg 42
3. Excelsior Zetten 38
4. FC Lienden 37
5. Kesteren 34
6. SDOO 30
7. Zuid Arnhem 21
8. Arnhemse Boys 20
9. Dodewaard 20
10. Uchta 13
11. SVHA 10

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |