Home Laatste Nieuws 4A: Kampioen De Treffers naar derde klasse

4A: Kampioen De Treffers naar derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het zaterdagteam van De Treffers heeft een uitstekend seizoen bekroond met de titel van de vierde klasse A. De ploeg van trainer Wilbert Hendriks was in Nijmegen met 0-2 te sterk voor Quick 1888 en eindigde twee punten voor directe concurrent Kolping-Dynamo. De Nijmeegse nummer twee speelde in Beek-Ubbergen met 1-1 gelijk tegen BVC’12 en gaan samen met Alverna en periodekampioen Beuningse Boys de nacompetitie in. 

Op Sportpark De Dennen in Nijmegen maakte De Treffers voor rust het verschil dankzij goals van Daan Wijnhoven uit een vrije trap en Sam Wardenaar. Na rust kwam de zege niet meer in gevaar waardoor De Treffers na drie jaar weer terugkeert in de derde klasse. Door de tussenstand bij de Treffers was al snel duidelijk dat de titel voor Kolping-Dynamo onhaalbaar was, de club uit Nijmegen gaat nu via de nacompetitie op jacht naar promotie. Beuningse Boys won dankzij de winnende goal van Sam Lelievelt met 1-0 van directe concurrent Woezik en is de verrassing in de nacompetitie.

Eindstand 4A (22 duels):
1. De Treffers 52
2. Kolping-Dynamo 50
3. Alverna 44
4. SC Woezik 37
5. Beuningse Boys 37
6. BVC’12 35
7. Oranje Blauw 26
8. SC Valburg 26
9. Elistha 23
10. AWC 20
11. Quick 1888 16
12. Leones 10

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |