Home Laatste Nieuws Middenvelder keert terug bij DTS Ede

Middenvelder keert terug bij DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Youssef el Hammouchi keert terug bij DTS Ede, de middenvelder speelt dit seizoen bij NSC Nijkerk en is de vierde aanwinst voor de eersteklasser uit Ede. De 25-jarige El Hammouchi speelde in het seizoen 2020/21 ook al bij DTS Ede.

El Hammouchi is een technisch vaardige controlerende middenvelder die ook op niveau in de zaal speelt en in de jeugd bij DTS Ede, Bennekom en De Graafschap voetbalde. Nadat een doorbraak in het betaald voetbal uitbleef, voetbalde de inwoner van Ede bij De Meern, Bennekom, DTS Ede, DUNO en dit seizoen bij NSC Nijkerk.

El Hammouchi is na Bilal Tmim de tweede speler die na dit seizoen overschrijving van NSC Nijkerk naar DTS Ede gaat aanvragen. Verder heeft de ploeg van trainer Arnold Brehler al Thom Stunnenberg (OVC’85) en Chiel Willems (DUNO) vastgelegd.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |