Home Laatste Nieuws 3C: Trekvogels na acht jaar op drempel tweede klasse

3C: Trekvogels na acht jaar op drempel tweede klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Trekvogels kan zondag op de voorlaatste speeldag van de derde klasse C al kampioen worden. De formatie uit Nijmegen moet de uitwedstrijd in Haalderen tegen hekkensluiter HAVO winnen om na acht seizoenen terug te keren in de tweede klasse. 

Ondanks drie remises in de laatste vijf wedstrijden is de groenzwarte formatie uit Nijmegen dit seizoen de meest stabiele club van de competitie. Na de nederlaag tegen SCE op 6 november 2022 bleef de formatie van trainer Erwin Koen zonder nederlaag en de aanval is met 63 doelpunten duidelijk de meest trefzekere formatie van de competitie.

De basis van het kampioenschap is na de winterstop gelegd toen acht achtereenvolgende wedstrijden werden gewonnen. Bovendien is Trekvogels op Sportpark De Kwakkenberg nog steeds zonder nederlaag. Mocht de uitwedstrijd zondag tegen HAVO geen zege opleveren, volgt er op Tweede Pinksterdag thuis tegen FC Jeugd nog een herkansing voor Trekvogels.

Stand 3C:
1. Trekvogels 24.52
2. SCE 24.48
3. Jonge Kracht 24.43
4. Quick 1888 24.43
5. RKSV Driel 24.42

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |