Home Laatste Nieuws Vleugelverdediger voor Zwart-Wit’63

Vleugelverdediger voor Zwart-Wit’63

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser Zwart-Wit’63 kan komend seizoen beschikken over Niels Verdouw. De vleugelverdediger maakte vier jaar geleden de overstap van VV Nunspeet naar Derde divisieclub VVOG. Verdouw speelde bij de divisieclub uit Harderwijk in de onder 19 en de laatste seizoenen vooral in het tweede elftal.

Zwart-Wit’63 sluit zaterdag het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Terschuurse Boys en eindigt dit jaar in de middenmoot van de derde klasse B. De ervaren Bert van den Brink is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de derdeklasser uit Harderwijk.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl