Home Laatste Nieuws Vanmiddag bekerfinale Veensche Boys: wie werden verslagen?

Vanmiddag bekerfinale Veensche Boys: wie werden verslagen?

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tweedeklasser Veensche Boys speelt vanmiddag om 14:30 op Sportpark De Strokel in Harderwijk de bekerfinale van district oost tegen Berkum. De ploeg uit Zwolle is als de nummer tien van de Vierde divisie B de favoriet in de bekerfinale, maar de club uit Nijkerkerveen van trainer Erik Assink wist dit bekertoernooi vaker te stunten. Hieronder een overzicht van de gespeelde bekerduels in dit historische bekerseizoen van Veensche Boys.

VV Hierden- Veensche Boys 0-1
Veensche Boys- FC Horst 0-0
NSC Nijkerk- Veensche Boys 0-2
Veensche Boys- Eldenia 5-2
Blauw Wit- Veensche Boys 0-5
Veensche Boys- DETO 3-1
VIOD- Veensche Boys 1-3
Veensche Boys- Quick’20 4-0
Veensche Boys- Bon Boys 2-0

Opvallend is dat Veensche Boys in zes van de negen bekerduels geen tegentreffer kreeg. Met DETO werd een Vierde divisieclub uitgeschakeld en verder werd van de eersteklassers Quick’20 en NSC Nijkerk gewonnen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl