Home Laatste Nieuws Nieuwe tegenvaller VV Bennekom

Nieuwe tegenvaller VV Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De talentvolle verdediger Noah Roethof van eersteklasser VV Bennekom is voorlopig uitgeschakeld, EdeStad.nl meldt dat de linksbenige Roethof een gescheurde kruisband heeft. Tijdens de competitiewedstrijd van Bennekom tegen Scherpenzeel raakte de verdediger geblesseerd, inmiddels is de ernst duidelijk. Roethof speelde in het verleden bij Redichem en groeide vanuit de jeugd van Bennekom door tot veelbelovende basisspeler.

Omdat Mike Jansen vorige week onverwacht aangaf te vertrekken naar tweedeklasser VVA Achterberg en eerder al duidelijk werd dat aanvoerder Just Berends volgend seizoen bij AWC gaat spelen, moet de nummer zes van de eerste klasse D op zoek naar een nieuw centraal verdedigingsduo.

Bennekom heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Emile Lieuwen (OJC Rosmalen), Thomas Rood (VDZ) en Arnout Lagerweij (Otterlo).

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |