Home Laatste Nieuws Geen nieuwe bekerstunt Veensche Boys in finale

Geen nieuwe bekerstunt Veensche Boys in finale

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Veensche Boys heeft in de bekerfinale niet opnieuw voor een stunt kunnen zorgen. Vierde divisieclub Berkum uit Zwolle was in Harderwijk met 1-3 te sterk voor de dappere tweedeklasser uit Nijkerkerveen.

Op Sportpark de Strokel had Veensche Boys een geweldige start, na een kwartier scoorde de snelle Tom van Domselaar de openingstreffer. De ploeg van trainer Erik Assink ging ook met een voorsprong rusten, maar direct in de tweede helft wisten de Zwollenaren de gelijkmaker via Martijn Brakke te scoren. Uiteindelijk besliste de ervaren aanvaller Johnson Bacuna met twee doelpunten de bekerfinale in het voordeel van Berkum: 1-3.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl