Home Laatste Nieuws Bekerfinale: Scherpenzeel in laatste kwart onderuit

Bekerfinale: Scherpenzeel in laatste kwart onderuit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel is er niet in geslaagd de districtsbeker te winnen. In Soest was VV Eemdijk met 6-3 te sterk voor de koploper van de eerste klasse D. Scherpenzeel had lang uitzicht op de bekerwinst, maar de kampioen van de Vierde divisie sloeg in het laatste kwart van de wedstrijd genadeloos toe.

Halverwege de bekerfinale stond Scherpenzeel op een verrassende 1-2 voorsprong. De ploeg van trainer Koen Janssen kwam al snel in de wedstrijd op achterstand door een benutte strafschop van VV Eemdijk, maar Soufiane Laghmouchi kopte na een kwartier een corner van Eef van Riel in: 1-1. Vlak voor rust bracht Arwin van Soest Scherpenzeel op prachtige wijze op voorsprong.

Scherpenzeel wist in de tweede helft lang overeind te blijven en de voorsprong vast te houden, maar na de gelijkmaker in de zeventigste minuut liep een effectief Eemdijk binnen tien minuten uit naar de 5-2 voorsprong. Na de 5-3 van Laghmouchi bepaalde de bekerwinnaar uit Bunschoten in de blessuretijd de eindstand op 6-3.

Scherpenzeel kan zaterdag in Leerdam de kater wegspoelen door in de topper tegen directe concurrent LRC Leerdam minimaal gelijk te spelen om zo het kampioensfeest te vieren.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl