Home Laatste Nieuws Vijf spelers Terschuurse Boys stoppen

Vijf spelers Terschuurse Boys stoppen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Terschuurse Boys

Derdeklasser Terschuurse Boys neemt na dit seizoen afscheid van vijf eerste elftalspelers. Eerder was al bekend geworden dat doelman Gerben Hilgers na dit seizoen naar eersteklasser NSC Nijkerk vertrekt en aanvaller Tomas Vaarkamp bij tweedeklasser Valleivogels gaat spelen. Op de clubwebsite is bekend gemaakt dat ook Peter Overeem, Roy van de Veen en Hans van Essen bij de hoofdmacht gaan stoppen. Overeem stopt helemaal met voetballen, Van de Veen en Van Essen gaan verder bij het derde elftal van Terschuurse Boys.

In de strijd om handhaving in de derde klasse B speelt Terschuurse Boys zaterdag in Harderwijk de cruciale laatste competitiewedstrijd tegen Zwart-Wit’63. Terschuurse Boys moet winnen om de nacompetitie te ontlopen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |