Home Arnhem Nieuwe trainer voor Beuningse Boys

Nieuwe trainer voor Beuningse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martijn Bartels is de nieuwe trainer van Beuningse Boys. Bij de tweedeklasser uit Beuningen wordt Bartels de opvolger van Tonny Pijnappels die Sportpark De Ooigraaf na dit seizoen verlaten.

Bartels was in het verleden succesvol bij Union, SV Leones en OBW en vertrok eerder dit seizoen voortijdig bij DUNO. De inwoner van Bemmel was bovendien ook nog in een ondersteunende rol actief bij Vitesse en De Treffers.

Op de website van Beuningse Boys geeft de club aan dat ze vertrouwen hebben in de visie en aanpak van de ambitieuze trainer: “Zijn focus op teambuilding, tactische kennis, aandacht voor discipline en individuele ontwikkeling zal een belangrijke rol spelen in het behalen van succes op het veld. Met zijn passie voor het spel en inzet om het beste uit spelers te halen, wordt verwacht dat hij een positieve invloed zal hebben op zowel het eerste team als de overige selectieteams.”

Als de nummer elf van de tweede klasse H hoopt Beuningse Boys rechtstreekse degradatie te ontlopen en zich via de nacompetitie te handhaven in de tweede klasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |