Home Laatste Nieuws Middenvelder vijfde aanwinst Quick 1888 zondag

Middenvelder vijfde aanwinst Quick 1888 zondag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Cenk Ozturk keert komend seizoen weer terug op Sportpark De Dennen. De 22-jarige middenvelder van BVC’12 is de vijfde aanwinst van het zondagteam van Quick 1888, dat zich nog hoopt te plaatsen voor de nacompetitie van de derde klasse C.

Onzturk speelde in de jeugd al voor Quick 1888 en voetbalde daarna voor NEC, Achilles’29, Union en dit seizoen bij vierdeklasser BVC’12. Eerder maakte Quick 1888 al bekend dat Sergio Vieira (SC NEC), Mark Gijtenbeek (Union), Max Buesink (SCE) en Unal Ozturk (SC Woezik) de derdeklasser komend seizoen komen versterken.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl