Home Laatste Nieuws Duel RKVSC en Ophemert alsnog gespeeld

Duel RKVSC en Ophemert alsnog gespeeld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het veelbesproken competitieduel tussen RKVSC en Ophemert in de zuidelijke vijfde klasse B is dinsdagavond alsnog gespeeld. De thuisclub won op besloten terrein op Sportpark de Peperd met 4-0 van Ophemert en kan zondag bij winst in de topper tegen koploper HRC’14 kampioen worden.

Nadat het competitieduel tussen RKVSC en Ophemert begin april na een massale vechtpartij al snel definitief gestaakt werd, besloot Ophemert het restant van de wedstrijd niet meer uit te spelen. Vorige week werd het duel al ingepland, maar zonder de bezoekers uit Ophemert. Omdat het duel voor de competitie van groot belang is, heeft Ophemert onder grote druk van de KNVB de wedstrijd dinsdagavond alsnog gespeeld.

Stand aan kop van 5B:
1. HRC’14 21.47
2. RKVSC 21.45
3. VV Hedel 21.42
4. SC MEC’07 21.42
5. VITA 21.41

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl