Home Laatste Nieuws De Paasberg ontslaat trainer na mislopen kampioenschap

De Paasberg ontslaat trainer na mislopen kampioenschap

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Gelderlander meldt dat trainer Pim Scholten per direct is vertrokken bij De Paasberg. De Arnhemse club heeft er onvoldoende vertrouwen in dat het team in de nacompetitie onder Scholten zal promoveren en heeft voor de rest van het seizoen het trainersduo John Raaijmann en Nick Buyl aangesteld.

Zaterdag leed De Paasberg een gevoelige 0-2 thuisnederlaag tegen sv DFS, waardoor de bezoekers uit Opheusden kampioen van de vierde klasse B werden. De Paasberg heeft zich wel geplaatst voor de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse en eindigt dit seizoen als tweede wanneer de laatste competitiewedstrijd in en tegen Dodewaard niet verloren wordt.

Eerder werd al bekend dat de samenwerking tussen Pim Scholten en De Paasberg beperkt zou blijven tot één seizoen, de trainer is volgend seizoen trainer van vierdeklasser SV Loo.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |