Home Laatste Nieuws 4A: De Treffers op drempel terugkeer derde klasse

4A: De Treffers op drempel terugkeer derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het zaterdagteam van De Treffers lijkt dit weekend als kampioen van de vierde klasse A te promoveren naar de derde klasse. Hoewel concurrent Kolping-Dynamo evenveel punten heeft, is het doelsaldo van de Groesbeekse koploper beduidend beter.

De Treffers sluit de reguliere competitie zaterdag af met een uitwedstrijd in Nijmegen tegen laagvlieger Quick 1888. Zelfs bij een minimale overwinning van De Treffers lijkt de koploper ook kampioen te worden. Kolping-Dynamo moet op de laatste speeldag een achterstand van 11 doelpunten goedmaken en speelt de veel lastigere uitwedstrijd tegen BVC’12.

Normaal gesproken wordt De Treffers dus kampioen en spelen Kolping-Dynamo en Alverna in de nacompetitie. Voor het derde nacompetitieticket is SC Woezik favoriet. De club uit Wijchen heeft twee kansen: door het winnen van de derde periodetitel of via de vierde plaats op de ranglijst wanneer Kolping-Dynamo de derde periodetitel wint. Alleen bij het scenario dat Beuningse Boys zaterdag thuis Woezik verslaat en Kolping-Dynamo bovendien niet van BVC’12 wint, gaat Beuningse Boys als periodekampioen de nacompetitie in.

Stand aan kop 4A:
1. De Treffers 21.49 (+41)
2. Kolping-Dynamo 21.49 (+30)
3. Alverna 21.44
4. Woezik 21.37 (+21)
5. Beuningse Boys 21.34 (+4)
6. BVC’12 21.34 (0)

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |