Home Laatste Nieuws DZC’68 verrast Longa’30 in Achterhoek Cup

DZC’68 verrast Longa’30 in Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DZC’68 heeft zich dinsdagavond verrassend geplaatst voor de finale van de Achterhoek Cup. Op Sportpark Dichteren was de eersteklasser uit Doetinchem met 3-0 duidelijk te sterk voor divisieclub Longa’30. In de finale op 1 juli speelt DZC’68 tegen tweedeklasser SV Grol uit Groenlo, de winnaar speelt een oefenwedstrijd tegen De Graafschap.

DZC’68 kwam halverwege de eerste helft op voorsprong dankzij een benutte strafschop van topscorer Jesper Vonk. Vlak voor rust strafte de makkelijk scorende aanvaller Max van der Velpen een fout in de achterhoede van Longa’30 genadeloos af. Na rust werd Longa’30 wat sterker en was Thom Berendsen tweemaal dichtbij de aansluitingstreffer. Nick Abbink besliste de finale echter door attent te reageren na een ongelukkig moment in de achterhoede van de oranjehemden uit Lichtenvoorde: 3-0.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |