Home Laatste Nieuws 4E: Kampioen Krayenhoff naar derde klasse

4E: Kampioen Krayenhoff naar derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Krayenhoff is zondag kampioen van de vierde klasse E geworden. Met een spetterend kampioensfeest werd de historische promotie naar de derde klasse gevierd, de ploeg van trainer Angelo van Elk debuteert komend seizoen op dat niveau. De club uit Nijmegen won 16 van de 21 competitieduels en verloor slechts eenmaal. Ondanks de nodige personele problemen gaven de individuele kwaliteiten en het sterke collectief de doorslag in de race met achtervolger SVO’68/VVLK.

Op Sportpark De Schoonhorst waren van te voren alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag aanwezig: een thuiswedstrijd, een punt was voldoende, hekkensluiter SV Heumen als opponent en veel supporters en vrienden als toeschouwers bij de kampioenswedstrijd. Uiteindelijk won Krayenhoff met 3-1 van Heumen, dankzij twee doelpunten van Moni Chahaibi en een goal van Johnny Loef.

Voor de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse hebben SVO’68/VVLK en SC Millingen zich geplaatst en strijden FC Kunde en Germania om het derde ticket.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |