Home Achterhoek 4C: VV Reünie week eerder dan verwacht kampioen

4C: VV Reünie week eerder dan verwacht kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Reünie is zondag al kampioen geworden van de vierde klasse C. De club uit Borculo won zelf op het eigen Sportpark de Wildbaan met 3-0 van KSV Vragender en werd positief verrast door de 4-5 nederlaag van concurrent VIOS B thuis tegen hekkensluiter SC Meddo. Hierdoor werd het gat tussen VV Reünie en VIOS B zes punten en kon zondag het kampioenschap al gevierd worden. Na de degradatie in 2019 keert VV Reünie komend seizoen na vier jaar weer terug in de derde klasse.

De ploeg van de vertrekkende trainer Bert van Losser kwam al snel in de wedstrijd op ene 1-0 voorsprong tegen degradatiekandidaat KSV Vragender dankzij een doelpunt van Mark van Donkelaar. Pas in de slotfase liep VV Reünie via Collin Bouwman en Herman Hennink voor de beslissende doelpunten: 3-0. VV Reünie won de laatste tien wedstrijden, heeft de meest productieve aanval en de minste tegentreffers: de terechte kampioen dus!

VIOS B, Sportclub Lochem en Ulftse Boys gaan proberen via de nacompetitie VV Reünie te vergezellen naar de derde klasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl