Home Laatste Nieuws De Bataven stelt kampioensfeest MASV uit

De Bataven stelt kampioensfeest MASV uit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Bataven heeft op een sfeervol Sportpark Walburgen in Gendt de topper tegen MASV met 3-1 gewonnen. Hierdoor wordt het kampioensfeest van de Arnhemse koploper met een week uitgesteld. Zondag speelt MASV in eigen huis tegen SV Leones en is een punt voldoende om het officieuze kampioenschap om te zetten in een officiële titel. De Bataven heeft een flinke stap gezet richting de nacompetitie.

De Bataven begon ijzersterk aan de wedstrijd en kwam via een benutte Panenka penalty van topscorer Matiz Garttener na een kwartier op voorsprong. Vlak voor rust verdubbelde Berend Nunes met een doeltreffende kopbal de marge: 2-0. Na rust kwam MASV sterk uit de kleedkamer en de aansluitingstreffer van aanvoerder Yancey Baars na een kwartier uit een corner was de garantie voor een spannende slotfase met mogelijkheden over en weer. Diep in de blessuretijd bepaalde Jermo Wilsterman de eindstand op 3-1.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |