Home Laatste Nieuws 4D: SV ’t Harde op pole position in spannende competitie

4D: SV ’t Harde op pole position in spannende competitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: vv SEH

Ondanks een 3-3 gelijkspel tegen SEH op de voorlaatste speeldag is SV ’t Harde de nieuwe koploper van de vierde klasse D. Apeldoornse Boys ging in Garderen met 2-1 onderuit tegen periodekampioen De Veluwse Boys en moet op de laatste speeldag hopen op puntenverlies van ’t Harde. Normaal gesproken zal ’t  Harde zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Noord Veluwe Boys echter winnen en als kampioen na zes seizoenen terugkeren in de derde klasse.

Het meest opmerkelijke aan de stand in de vierde klasse D is dat zowel de winnaar van de tweede periodetitel WZC Wapenveld als de winnaar van de derde periodetitel Veluwse Boys nog kan degraderen naar de vijfde klasse. De nummers zeven tot en met twaalf degraderen en de verschillen tussen de posities vijf en acht zijn minimaal. Apeldoornse Boys is als winnaar van de eerste periodetitel zeker van nacompetitie, maar VEVO kan als nummer drie op de laatste speeldag nog kampioen worden en tegelijkertijd overal naast grijpen.

Stand aan kop 4D:
1. SV ’t Harde 21.45 (+15)
2. Apeldoornse Boys 21.44 (+25)
3. VEVO 21.43 (+36)
4. SEH 21.38 (+26)
5. BAS 21.37 (+30)
6. WZC Wapenveld 21.36 (+11)
7. De Veluwe Boys 21.35 (+8)
8. Hulshorst 21.35 (+7)

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |