App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Duitse transfer voor middenvelder De Treffers

Duitse transfer voor middenvelder De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Privé collectie Brian Campman

De ambitieuze Brian Campman gaat zijn gewenste transfer maken. De 23-jarige middenvelder uit Duiven maakt na dit seizoen de overstap van De Treffers naar het Duitse 1. FC Bocholt. Campman ontpopte zich de laatste twee seizoenen als een belangrijke kracht op het middenveld van de Tweede divisieclub uit Groesbeek en was met zijn passing, duelkracht en loopvermogen een onbetwiste basisspeler bij De Treffers.

Campman voetbalde in de jeugd van DVV, SML, Achilles’29 en NEC en speelde bij OSS’20 voordat hij in 2021 naar De Treffers vertrok. Op de website van zijn nieuwe vereniging laat Campman zijn enthousiasme en ambitie merken: „Ich habe schon viel vom 1. FC Bocholt gehört. Die Vorfreude auf meine erste Station als Spieler in Deutschland ist riesig. Ich hoffe, dem Team mit meinen Stärken weiterzuhelfen und werde jeden Tag alles dafür geben.“

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |