Home Arnhem 2C: Periodetitel Valleivogels, degradatie OVC’85

2C: Periodetitel Valleivogels, degradatie OVC’85

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Valleivogels heeft zich geplaatst voor de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. De club uit Scherpenzeel was in Houten met 3-7 te sterk voor degradant FC Delta Sports’95. Achter de ongenaakbare kampioen Woudenberg eindigt Valleivogels op de tweede positie, bovendien won de formatie van trainer Rob van den Broek de derde periodetitel. De Merino’s heeft zich als periodekampioen ook al geplaatst voor het promotietoetje en de strijd om de derde (nacompetitie)plek gaat tussen Veensche Boys en Lunteren.

Cupfighter Veensche Boys won in Oosterbeek met 0-3 van OVC’85 en staat nu twee punten voor op Lunteren dat verrassend met 3-1 van CJVV verloor. Aan de hand van de teruggekeerde sterkhouder Tijn Gerritsen won VV Dieren met 2-3 van De Merino’s waardoor een extra seizoen in de tweede klasse haast zeker lijkt. OVC’85 degradeert na de nederlaag tegen Veensche Boys als nummer twaalf naar de derde klasse.

Opvallend waren de uitslagen van dit weekend in de tweede klasse C: Jonathan won met 7-5 van Otterlo, Woudenberg en VRC speelden met 4-4 gelijk en Valleivogels won dus met 3-7 van FC Delta Sports’95.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |