Home Laatste Nieuws Sterke verdediger naar WNC

Sterke verdediger naar WNC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Maxim Kivaka N’dona speelt volgend seizoen weer bij WNC. De fysiek sterke verdediger speelde al twee keer eerder bij de Vierde divisieclub uit Waardenburg en speelt vanaf de winterstop bij eersteklasser SVW uit Gorinchem.

De 25-jarige Kivaka voetbalde in de jeugd onder meer bij GVV Unitas, SVW Gorinchem en FC Dordrecht en begon in 2017 aan zijn eerste periode bij WNC. Na een uitstapje van een seizoen bij Sliedrecht keerde de centrale verdediger in 2020 terug op Sportpark De Korte Woerden om via Derde divisieclub Unitas en het Belgische KSK Weelde in de winterstop bij eersteklasser SVW terug te keren in Nederland.

WNC speelt in de strijd om handhaving in de Vierde divisie zaterdag de belangrijke thuiswedstrijd tegen subtopper ARC.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |