App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Quick 1888 haalt spits van concurrent

Quick 1888 haalt spits van concurrent

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Max Buesink maakt na dit seizoen de overstap van SCE naar Quick 1888. De 21-jarige spits uit Nijmegen is de vierde aanwinst van de derdeklasser uit Nijmegen. Zowel SCE als Quick 1888 lijken als de nummers twee en drie van de derde klasse C in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse te gaan strijden.

Buesink wordt door zijn nieuwe vereniging omschreven als een spits die zowel in de voeten als in de diepte aangespeeld kan worden en een enorme drive koppelt aan een neusje voor de goal. Eerder maakte Quick 1888 al bekend dat Sergio Vieira (SC NEC), Mark Gijtenbeek (Union) en Unal Ozturk (SC Woezik) komend seizoen op Sportpark de Dennen zullen spelen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |