App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende versterking voor EFC’58

Aanvallende versterking voor EFC’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jesse Hoekstra komt volgend seizoen EFC’58 versterken. De 21-jarige aanvaller is de eerste versterking voor de derdeklasser uit Ermelo. Hoekstra speelt momenteel bij tweedeklasser FC Horst en was in het verleden verder actief in de jeugd van FC Twente en Vitesse en bij DVS’33.

EFC’58 is als de huidige nummer vier van de derde klasse B nog in de race voor een nacompetitieticket en promotie naar de tweede klasse. Op de website van EFC’58 wordt aangegeven dat Hoekstra bij EFC’58 de spelvreugde weer terug hoopt te vinden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |